Teklif var, ısrar yok!

Trabzonspor, Rodallega’ya teklifini yaptı, beklemeye geçti.

SON FİYAT 1 MİLYON

Trabzonspor, sözleşmesi sona eren Rodallega’da görüşmeler son aşamaya geldi. Bordo-mavililer, geçen sezon yıllık 1.7 milyon euro alan Rodallega’ya gelecek sezon için 1 milyon euro önerirken, oyuncu 1.6 milyon euro istedi. Bordo-mavili yönetim, teklifi düşünmek isteyen Rodallega’ya bir hafta süre verirken, bu rakamın üzerine çıkamayacaklarını da iletti. Rodallega ise, gerek ülkesinden gerekse Göztepe’den gelen teklifler ile Trabzonspor’un önerisini yukarıya çekmeye çalışırken, yönetim bu konuda takım içi dengeleri bozmamaya kararlı. Rodallega’da kendisine gelen tekliflerin 33 yaşında olması nedeniyle 1 milyon euroya yaklaşmaması nedeniyle Trabzon’da kalabileceği belirtildi.

03 Haz 2019 - 10:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.