Tekelioğlu'nun teknik  ekibi imzayı attı

Hekimoğlu Trabzon yönetimi Tekelioğlu’nun yardımcılarıyla imza töreni gerçekleştirdi

Daha önce teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzalayan Hekimoğlu Trabzon FK yönetimi, dün de Tekelioğlu’nun yardımcılarıyla imza töreni gerçekleştirdi. Hekimoğlu Trabzon FK genel sekreteri Hakan Sağlam’ın hazır bulunduğu imza töreninde, yardımcı antrenörler Taner Yılmaz, Harun Beklemiş, İbrahim Yazıcı ve kaleci antrenörü Ahmet Başkır ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Genel sekreter Hakan Sağlam, “Teknik direktörümüz Sadi Tekelioğlu’nun ekibinde bulunan teknik adamlarla sözleşme imzaladık. Hepsi birbirinden değerli ve alanlarında başarılı isimler. Kendilerine bu zor ve meşakkatli yolda başarılar diliyorum” dedi.

19 Haz 2018 - 14:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.