Tek koltuk boş kalmasın

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Erzurumspor ile oynanacak maç için taraftarlara çağrı yaptı. Başkan Ağaoğlu sosyal medya hesabından fotoğraflarla ya...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Erzurumspor ile oynanacak maç için taraftarlara çağrı yaptı. Başkan Ağaoğlu sosyal medya hesabından fotoğraflarla yaptığı paylaşımda, “Dünyanın en güzel stadı, dünyanın en muhteşem takımı, dünyanın en güzel taraftarı. Ancak bu arada Erzurumspor maçında tek bir boş koltuk kalmasın statta” ifadelerine yer verdi. Başkan Ağaoğlu’nun paylaşımına kısa sürede çok sayıda beğeni gelirken taraftarların büyük kısmı da, maça gelme yönünde paylaşımların altına söz verdiklerini ifade ettiler.

11 Eki 2018 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - yönetimin yaptığı bunca çalışmaları göz önüne alarak erzurum maçında stadı tıka basa dolduralım herkes taraftar görsün ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ekim 11:19