"Tecrübeli ayaklar skoru tutabilmeliydi"

Karaman maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karaman şöyle konuştu;

"Maç geneline baktığımızda koştuğumuz görünüyor ama kilometre var gibi gözüksede oyun kalitesi yoktu. Golü yedikten sonra istediğimizi yapmaya çalıştık. Saçma sapan dakika da gereksiz bir penaltı kararıyla elimizdeki maçı verdik. Topun bizde kalma süresi istediğimiz gibi değildi. Fiziksel yorgunluğun ötesinde sinirsel yorgunluğun olduğunu düşünüyorum. Bir maç bitmeden diğerine hazırlıyoruz. Az sayıdaki oyuncu grubuna yükleniyoruz. Ne olursa olsun oynadığımız oyun kalitesini beğenmedim. Şartlar ne olursa olsun siz Trabzonsporsunuz ve mutlaka bitirmelisiniz. Luisi yeniden oyuna koysaydım orta sahaya koyacaktım..En iyi düşündüklerimizi değerlendiriyoruz. Futbol bu oyun hatası olacak. Bu dakikaya gelen maçı tecrübeli ayaklar skoru tutabilmeliydi''

04 Mar 2019 - 22:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.