Taraftarlar bu yayına kilitlendi

Trabzonsporlu taraftarlar, takımlarının yıldız oyuncusu Nwakaeme ile ismi Trabzonspor ile anılan İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımında forma giyen Joh...

Trabzonsporlu taraftarlar, takımlarının yıldız oyuncusu Nwakaeme ile ismi Trabzonspor ile anılan İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımında forma giyen John Ogu'nun sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayına kilitlendi.

Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefleyen Trabzonspor, bir taraftan da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Nwakaeme'nin Hapoel'den, Onazi'nin ise Nijerya Milli Takımı'ndan arkadaşı olan John Ogu'nun ismi Karadeniz ekibiyle anılmaya başlandı. Sezon sonun İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımında ayrılacağını açıklayan oyuncunun sosyal medya üzerinden Nwakaeme ile yaptığı canlı yayın bordo-mavili taraftarlar tarafından ilgiyle takip edildi. Nwakaeme ve Ogu'nun yaptığı sohbeti Trabzonspor taraftarları mesaj yağmuruna tuttu. "Bize gel Ogu" şeklinde mesajlar atan taraftarların ilgilisinden oldukça memnun olan iki oyuncu uzun bir süre sohbetlerine devam etti. Ogu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada kariyerine İsrail kulübünde devam etmeyeceğini duyurmuştu.

17 Nis 2019 - 17:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

maker - izledim cok agir bir topcu bizde helva yaparlar bana gore

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 17:47
01

baksoy - nwakaeme ve onazi iyi diye john ogu ' da iyi olacak diye bir kural yok ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 17:47