Takımın harcı sağlam!

Karaman, karakterli bir oyuncu gurubu ile yola çıktıklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, harcı sağlam bir takımla yola çıktıklarını ve bu sezon 3 kulvarda da iyi işler yapmak istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, gelen veya gelecek oyuncuların ücretlerinin takım içinde sorun yaratmayacağının altını çizerken, “Mutlaka işin ilgilileri takım kimyasını da dikkate alacaklardır. Hiç kimse birbirinin aldığı paranın üzerine hayal kurmaz. Herkes kendi ücretine şükreder ve onun karşılığı için sahada mücadele eder. Bizim kimyamızı kimse bozamaz, takımımızın harcı sağlam” dedi.

Ünal Karaman elindeki mevcut oyuncularının inanılmaz bir mücadele ortaya koyduğunu da belirtirken, “Geçen yıldan beri ben haklarını ödeyemem, camia haklarını ödeyemez. İnanılmaz mücadele ediyorlar. O mücadele bizi bir takım yaptı. Bu sene ailemize katılan arkadaşlar ailemizi biraz daha büyüttü, biraz daha genişletti” şeklinde konuştu.

21 Ağu 2019 - 11:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.