Sviatchenko’ya 2 milyon € istediler

Danimarkalı oyuncunun adı da Trabzonspor ile anıldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un Danimarka Ligi takımlarından Midtjylland forması giyen 27 yaşındaki stoper Erik Sviatchenko ile ilgilendiği iddia edildi. Kariyeri boyunca Celtic ve Midtjylland formaları giyen deneyimli savunmacının kulübü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Danimarka kulübünün 2 milyon Euro bonservis istediği savunmacı bu sezon 32 maça, 2 gol atma başarısı gösterdi. Midtjylland takımının kaptanlığını yapan Sviatchenko ayrıca 5 kez forma giydiği Danimarka Milli Takımı'nda bir de gol attı. Trabzonspor kurmaylarının 2 milyon euroluk bonservis bedeli talebi karşılığında geri adım attığı belirtildi.

14 Haz 2019 - 11:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.