Süper Trabzon

Bordo-mavililer, 32 maç sonra üst üste 3 galibiyet aldı

Trabzonspor, seriye devam etti. Ligde F.Bahçe ve Kayserispor maçlarını kazanan bordo-mavililer, tam 32 haftadır üst üste 3 maç kazanamıyordu. Bordo-mavililer, evinde Konyaspor’u 2-0 mağlup ederek aylar sonra 3 maçlık seriyi yakaladı. En son geçen sezon ilk yarının son bölümünde 5 maç üst üste kazanan Trabzonspor, bunun ardından ilk kez üç maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Trabzonspor evinde de kazanmaya devam ediyor. Bordo-mavililer, Konyaspor maçıyla birlikte evinde oynadığı 8 maçta 5.galibiyetini alırken, 2 beraberlik elde etti. Trabzonspor, bu sezon evinde tek yenilgisini Göztepe’ye karşı aldı. Trabzonspor’un, evinde topladığı 17 puan zirve yarışında ayakta kalmasının en büyük etkeni oldu.

09 Ara 2018 - 10:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - onazinin 90. dakikada attığı gol harikuladeydi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 10:37
01

TEMEL DOGRU - sayin ünaldan ricam ekubani ihmal etmesin kendisi ts da banko oynayacak iyi bir topcudur ilk izledigimde bende olumlu hisler birakti. ts un kendisinden yararlanmasi lazim. cok yönlü bir oyuncu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 10:37