Sturridge’de mutlu son

Trabzonspor’un uzun süredir gündeminde yer alan golcü oyuncunun transferini bitirdi.

Trabzonspor, Premier Lig ekibi Liverpool ile sözleşmesi sona eren forvet oyuncusu Daniel Sturridge ile anlaştı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sertaç Güven, transfer konusunda epey mesafe kat ettiklerini söyledi. Güven, “Yazıldığı gibi Strurridge’nin Trabzonspor’u oyalaması gibi bir durum asla söz konusu değil. Kendisi bize, İngiltere dışında oynayacağı kulübün Trabzonspor olduğunu söyledi. Ailesinin de buraya gelmesinden sonra transfer konusunda iyi mesafe kat ettik” dedi.

Trabzonspor ikinci Başkanı Önder Bülbüloğlu ise katıldığı bir yayında Sturridge transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Sturridge ile görüştük ve prensipte anlaşmaya vardık. Sözleşme 3 yıllık olacak. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Bordo-mavili ekip, 29 yaşındaki yıldız oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 2 gün içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre oyuncuya 1,5 milyon Euro maaş ve imza parası ödenecek. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Sturridge, geçtiğimiz sezon Liverpool ile 27 resmi maça çıkarken 4 gol atıp, 2 asist yaptı.

17 Ağu 2019 - 10:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - bir santrafor 27 maçta 4 gol attıysa bu transferin neden bu kadar üzerinde duruldu ? sörloth 3 maçta hem de ikisi avrupa maçında 3 gol atma başarısı gösterdi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 10:51
01

TEMEL DOGRU - insAllah kasti sakatlanarak maclara cikmamazlik yapmaz hakkinda hicde iyi haberler duymadim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ağustos 10:51