Sturridge resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, uzun süredir peşinde olduğu İngiliz golcü Daniel Sturridge’in işini resmen bitirdi… Önceki gece menajerliğini yapan annesi ve amcası ile...

Sturridge resmen Trabzonspor'da
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor, uzun süredir peşinde olduğu İngiliz golcü Daniel Sturridge’in işini resmen bitirdi… Önceki gece menajerliğini yapan annesi ve amcası ile birlikte ilk olarak İstanbul’a daha sonra da Trabzon’a gelen Daniel Sturridge dün de tepeden tırnağa kontrolden geçirildi. Sağlık kontrolünde Sturridge'nin yanında Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da hazır bulunurken, yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Trabzonspor, akşam saatlerinde ise Daniel Sturridge için (KAP) bildirimi yaptı. İngiliz golcü için yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi; “Daniel Sturridge ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2019-2020 sezonu için 1.500.000 euro garanti ücret, 2020-2021 sezonu için 1.500.000 euro garanti ücret, Opsiyon dönemi olan 2021-2022 sezonu için 1.500.000 euro garanti ücret ödenecektir.”

Bonservisi elinde olan Daniel Sturridge için herhangi bir bonservis ödemesi yapmayacak olan Trabzonspor, 2019-2020 sezonu için oyuncuya 2 milyon euro imza ücreti ödeyecek. Trabzonspor ayrıca devam eden sezonlar için de oyuncunun kulüple devam etme şartına bağlı olarak imza ücreti ödeyecek. Sturridge’in Trabzonspor ileilişiğinin kesilmesi durumunda herhangi bir imza ücreti ödemesi yapılmayacak. Trabzonspor, futbolcuya yapılacak ödemelerin yüzde sekizi oranında bir menajerlik hizmet bedeli de ödeyecek.

Resim

21 Ağu 2019 - 17:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TURGAY ARAZ - emeği geçenlere sonsuz teşekkürler,helal olsun.bravo.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ağustos 17:45