Sturridge'nin ailesi Trabzon'da

İngiltere’nin Birmingham kentinden kalkan uçakla dün saat 16.30’da İstanbul’a gelen Sturridge ailesi, bugün de uçakla Trabzon’a geldi. İstanbul’dan...

İngiltere’nin Birmingham kentinden kalkan uçakla dün saat 16.30’da İstanbul’a gelen Sturridge ailesi, bugün de uçakla Trabzon’a geldi.

İstanbul’dan Trabzon’a gelen Sturridge ailesi, Trabzon Havalimanında kulüp yetkilileri tarafından karşılandı. Kendileri için havalimanına gelen özel araçla ise buradan ayrıldılar. Sturridge’nin ailesi bugün kulüp yetkilileri ile yeniden masaya oturacak. Transfer görüşmelerinin yanısıra aile Trabzon şehrini de gezecek. Şehirde tur atacak aileye, ilin önemli yerleri gösterilerek ikna edilmeye çalışılacağı bildirildi.

Sturridge'nin annesi ve amcasının bu akşam oynanacak olan Trabzonspor-Sparta Prag maçını tribünden takip etmesi bekleniyor.

15 Ağu 2019 - 12:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

TEMEL DOGRU - ts un yerinde olsam sturitge yi almam cok tisiplinsiz oynuyormus özgecmisini izlesin sorsunlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 12:58
01

Kağan Kuzeykan - sayın ağaoğlu ingiliz oyuncuyu almakla hata yapıyor.bize uygun bir oyuncu değil.zaten bu kadar naz dan sonra hep bedava oynasa gene almam.inşAllah ben yanılırım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 12:58