Sturridge markajı!

İngiliz oyuncu ara transfer döneminde bir çok takımın radarına girdi.

Trabzonspor’un İngiliz golcüsü Daniel Sturridge ara transfer döneminin gözde isimlerinden… Bordo-mavililerin sezon başında Liverpool’dan kadrosuna kattığı Daniel Sturridge’e İngiltere ve Fransız ekiplerinden sonra Rus ekipleri de kancayı taktı. Rusya’da yayın yapan Es.besoccer’in haberine göre iki Moskova ekibi Lokomotiv ve Spartak oyuncuyu kadrosuna katmak için Trabzonspor’un kapısını çalacak. Rus haber ajansları transfer görüşmelerinin bu hafta başlayacağını ve İngiliz golcünün bu sezon Trabzonspor’a 7 gol ve 4 asistlik katkı yaptığını yazdı.

27 Oca 2020 - 11:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bu adamı transfer eden ondan nasıl faydalanacak taraftarlık mı yaptıracak ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 11:13