Sturridge için karar günü

Trabzonspor, uzun süredir peşinde olduğu İngiliz golcünün işini bugün noktalayacak.

Trabzonspor, İngiliz futbolcu Daniel Sturridge’e kilitlendi… Önceki gece golcü oyuncuyu menajerliğini yapan amcası ve annesiyle birlikte İstanbul’a getiren bordo-mavili kurmaylar, dün yoğun bir mesai yaptı. Oyuncunun İngiltere’de taliplisinin olmaması ve transferin kapanmasının ardından rotasını zorunlu olarak ülke dışına çeviren golcü oyuncu ile bugün son detayların konuşulup işin noktalanması bekleniyor.

Trabzonspor'un transferi için uzun uğraşlar verdiği Sturridge'in ailesi, geçtiğimiz günlerde Trabzon'a gelerek bordo-mavililerin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynadığı Sparta Prag maçını tribünden takip etmişti. Kenti de gezen ve ev bakan yıldız futbolcunun ailesi, Trabzonsporlu yetkililer ile yaptıkları görüşmenin ardından olumlu yanıt vermişti. Sturridge'e, senelik 2 milyon euro teklif eden bordo-mavililerin, farklı bonuslar ile birlikte bu rakamı 3 milyon euroya kadar çıkarttığı ve teklifi cazip hale getirdiği öğrenildi.

Daniel Sturridge kimdir?

1 Eylül 1989 tarihinde dünyaya gelen Daniel Sturridge; Aston Villa, Coventry ve Manchester City altyapılarında forma giymesinin ardından profesyonel kariyerine Manchester City ile adım attı. Yıldız futbolcu, Chelsea ve Bolton formalarını terletmesinin ardından 2012 yılında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Liverpool'a transfer oldu. 7.5 yıl boyunca İngiliz devinin formasını terleyen Sturridge, sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımıyla yeni mukavele yapmamış ve serbest kalmıştı. Kariyerinde toplam 312 resmi maça çıkan İngiliz forvet, 111 gol ve 42 asistlik bir performans sergiledi.

21 Ağu 2019 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.