Sturridge geliyor!

Ailesinin “İmza at oğlum” sözlerine, yıldız golcü ‘tamam’ dedi.

Trabzonspor’un golcü gündemindeki Daniel Sturridge transferinde artık sona yaklaşıldı. Annesi ve menajeri olan amcasını Trabzon’u görmesi için Sparta Prag maçına gönderen Sturridge, ailesinden gelen olumlu referanslar sonrası yöneticileri arayarak transfere son şeklini vermek istediğini iletti. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerin Sturridge transferinde önemli mesafe alındığını açıklarken, hedefin bu hafta içerisinde oyuncuyu Trabzon’a getirmek.

MALATYA MAÇI ŞOV

Trabzonspor’un 29 yaşındaki golcü oyuncuyu ligin ikinci haftasında Akyazı’da oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçı kadrosuna alarak, taraftar ile görkemli bir buluşma yaşanmasını sağlamak istiyor. Trabzonspor’un bonservisi elinde olan Sturridge ile oynadığı maç sayısına göre bonuslar ile birlikte yıllık 3 milyon Euro civarında bir rakam ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma imzalamayı amaçlıyor. Trabzonspor’un Sturridge transferi ile İngiltere’den Obi Mikel’den sonra bir yıldız daha almak istiyor.

19 Ağu 2019 - 11:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.