Sturridge, Denizli maçında var mı?

Antalya kampında Tiran ile oynanan hazırlık maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Daniel Sturridge’in durumu belirsizliğini koruyor.

Antalya kampında Tiran ile oynanan hazırlık maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Daniel Sturridge’in durumu belirsizliğini koruyor. Kupadaki Denizlispor ve ligdeki Kasımpaşa karşılaşmalarını kaçıran 30 yaşındaki golcünün, yarın Yeşil-Siyahlılar ile oynanacak rövanş mücadelesinde de görev alamayacağı bildirildi.

Teknik direktör Hüseyin Çimşir’in İngiliz santrforu tam olarak hazır olmadan sahaya sürmeyi düşünmediği bildirildi.

22 Oca 2020 - 10:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.