Sturridge adım adım Trabzon’a

Ailesi Trabzon’a geldi. Yıldız golcü haftaya imzaya geliyor.

Trabzonspor’un golcü transferindeki baş hedefi olan İngiliz golcü Daniel Sturridge'in transferinde son aşamaya gelindi. F.Bahçe’nin de ciddi olarak ilgilendiği Sturridge’nin anesi ve menajeri olan amcası önce İstanbul’da bu ekip ile görüştükten sonra Trabzon’a geldi. Amerika’da 10 gün boyunca Sturridge ile görüşen yönetici Sertaç Güven’in karşıladığı Sturridge’nin ailesi tesisleri ve şehri gezdikten sonra dün akşamki S.Prag maçını izledikten sonra yönetim ile biraraya geldi.

Sturridge’nin ailesi Trabzonspor ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği, yıldız golcüye olumlu referanslar verdikten sonra Trabzon’dan memnun ayrıldı. Sturridge’nin transferde öncelik tanıması nedeniyle birkaç gün içerisinde imza için Trabzon’a beklendiği öğrenildi. Bordo-mavililer, Sturridge’ye 1.5 milyon euro imza parası ile birlikte yıllık 1.8 milyon eurodan 3 yıllık anlaşma teklif ettiği belirtildi. Trabzonspor’un golcü transferinde Sturridge’nin yedeğinde ise Niasse bulunuyor.

Kanga sondajı

Trabzonspor, Teknik Direktör Ünal Karaman’ın 10 ve 6 numarayı birlikte oynayan oyuncu isteği doğrultusunda istediği S.Prag’ın Gabonlu oyuncusu Guelor Kanga için dün resmi görüşmeyi yaptığı belirtildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Kanga için S.Praglı yöneticiler ile dostluk yemeğinde ön görüşme yaptığı ve transferin birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı belirtildi.

16 Ağu 2019 - 11:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.