Stoper taarruzu!

Çember daralıyor, Trabzonspor temaslarını yoğunlaştırıyor.

Futbolda ara transfer döneminin son günlerine yaklaşılırken Trabzonspor kurmaylarının stoper arayışları yoğun bir tempoda devam ediyor. Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’in, “Şarlar oluşursa bir stoper alalım” demesinin ardından harekete geçen bordo-mavili yönetim 2-3 isim üzerine yoğunlaştı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da stoper transferi için, “Görüştüğümüz 2-3 oyuncu var. Transfer dönemi bitmeden bu isimlerden birini kadromuza katmak istiyoruz” dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, İvanildo ve Avdijaj’ın ayrılığının ardından stoper transferi için harcayacakları maksimum paranın 800 bin euro olduğunun da altını çizerken, “Bu süreci sağlıklı bir şekilde geçmek istiyoruz” diye konuştu. Bordo-mavililerin savunma transferi için görüştüğü isimlerin başında ise İranlı oyuncu Roozbeh Cheshmi geliyor. İran Milli Takımı'dan Majid Hosseini'nin partneri olan 26 yaşındaki oyuncunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

23 Oca 2020 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.