Stoper sıkıntı!

Trabzonspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay maç sonu açıklamalarda bulundu: "Az oynayan arkadaşlarımıza, genellikle kullandık. Hepsi de çok büyük gay...

Trabzonspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay maç sonu açıklamalarda bulundu:

"Az oynayan arkadaşlarımıza, genellikle kullandık. Hepsi de çok büyük gayret gösterdi. Hem maçın ilk yarısı hem de ikinci yarısı iyi oynadılar ciddi oynadılar. Herkes görevini yapmaya çalıştı" dedi.

Rıza Çalımbay Bursa maçında bekleyen tehlikeli durumu da açıkladı. Çalımbay, "Sakatımız çoktu. Özelilkle stoper ve defans kısmında. Hubocan’a, Mas’a mecbur görev verdik. Onları da skor geldikten sonra çıkardık. Önümüzde Bursa gibi kritik maçımız var. İnşallah Bursa maçında da Uğur dönerse hiç bir sıkıntımız kalmayacak. Eğer dönmezse stoper sıkıntımız yaşanacak.

Bugün ki galibiyet iyi oldu. Bundan sonra daha güçlü takımlar çıkacak. Onun için daha dikkatli şekilde gitmeye çalışacağız. Zaten devre arasına az kaldı. Devre arasını çok iyi şekilde değerlendirip hem kupada hem de ligde gitmek istiyoruz. Çünkü kupa bizim için de çok büyük hedef. Onda da en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

12 Ara 2017 - 20:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.