Sosa’ya ekstra sorumluluk

Ünal Karaman, ikinci kaptanlığa getirilen Jose Sosa ile bir görüşme yaparak sahada daha fazla sorumluluk almasını istedi.

Arjantinli oyuncu, tecrübelerini de takım arkadaşlarına aktaracak. Beşiktaş'taki özgüvenini kazanmaya başlayan ve performansını her geçen gün artıran Sosa, "Geldiğim günden itibaren bazı sıkıntılar ile uğraşsam da şu an Trabzonspor'daki en güzel anlarımı yaşadığımı söyleyebilirim. Bu durum performansıma da olumlu yansıyor. Daha da iyi olacağım" dedi.

21 Eyl 2018 - 09:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - bizim takımda gol atarak şeytanın bacağını bir kırabilsen devamı gelecek ama maalesef olmuyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 09:59
01

kocaelispor - ya bırakın bu ışlerı ne sorumlulugu adam 3 yıllık garantı paraya ımza atmış satmak ıçın cok ugrastınız kımse para vermedı sosa.esteban.kucka.ibanez kimse donup bakmadi bile

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 09:59