Sosa yeniden ilk 11’de

Sosa 7 maç sonra ilk 11'de sahaya çıkıyor

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasında B.B. Erzurumspor ile karşılaşıyor.

Trabzonspor’da eleştiri odaklarından biri haline gelen Sosa uzun bir sürenin ardından ilk kez 11'de şans buldu.

Bugün sahasında Türkiye Kupası mücadelesinde B.B. Erzurumspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Sosa'ya ilk 11'de görev verdi. En son 21 Ekim'de oynanan ve kırmızı kart gördüğü Yeni Malatyaspor maçında 11'de sahaya çıkan Arjantinli yıldız özellikle Rıza Çalımbay döneminde çok fazla forma şansı bulamamıştı.

Çalımbay, Sosa'yı daha çok ikinci 45 dakikalarda tercih ederken, Arjantinli kupa maçı da dahil olmak üzere 7 maçın ardından ilk kez Erzurum karşısında 11'de forma giyecek.

12 Ara 2017 - 17:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Gürhan Bahadır - Kendi sahada ruhu ruhsuzlar mezarlığındaydı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 17:16