Sosa Trabzon’da kal!

Bordo-mavililer, Arjantinli yıldız ile sözleşmeyi uzatmak istiyor.

Geldiği sezonda bekleneni veremeyen ancak bu yıl müthiş performansı ile dikkati çeken Sosa ile sözleşmenin uzatılması amaçlanıyor. 3 gol ve 4 asistlik bir katkı yapan Jose Sosa ile 1 yıl daha kalan sözleşmesinin 2 yıla çıkartılması amaçlanıyor. Ancak bordo-mavili yönetimin bu yönde Sosa’nın yıllık ücretinde bir miktar indirim yapmasını bekliyor. 3.2 milyon Euro ile takımın en fazla kazanan ismi olan Sosa’nın 33 yaşında olması nedeniyle ücretini 2 milyon Euro civarına indirmenin hesapları yapılıyor.

Takımda gerek performansı gerekse de abilik rolü ile gençlere katkı yapması nedeniyle kaptanlık bandını takan Sosa’nın eğer bu ücretinde indirim yaparak yeni sözleşmeye imza atması durumunda Trabzonspor’da futbolu bırakması amaçlanıyor. Sosa’nın Trabzonspor’da çok mutlu olduğu ve yeni sözleşme teklifine sıcak bakabileceği ifade edilirken, ücretinde indirim konusunda fedakarlık yapıp yapmayacağı sezon sonu gerçekleşecek görüşmelerde belli olacak.

13 Nis 2019 - 11:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

kuzey - aldığı para kadar oynamıyor o paranın yarısına ondan daha genç ve takıma katkı yapacak bir çok futbolcu bulunabilir önümüzdeki sezon elden çıkarılmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 11:17