"Sosa penaltıyı kaçırsaydı..."

"Sosa penaltıyı kaçırsaydı 'Takımın penaltıcısı Uğur' demeyecekler miydi"

Gençlerbirliği maçında kazanılan penaltıyıUğur’un kaçırması sonrası artan ‘Penaltıyı Sosa atmalıydı’ şeklindeki eleştirilere de değinen Çalımbay, "Penaltıyı Sosa atıp kaçırsaydı, ‘Takımın penaltıcısı Uğur demeyecekler miydi? Şimdi başka şey ortaya atılıyor. Benim sosyal medyayla hiçbir işim olmadı. Ama bence arkadaşlar şu andan itibaren Trabzonspor’un iyi olmasını istiyorlarsa sahip çıkmaları gerekiyor. Başka istediğimiz bir şey yok" değerlendirmesini yaptı.

15 Şub 2018 - 15:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - uğur zaten kornerden gelen topta kendi kalemize bir gol atmaya çalıştı ama direğe nişanladı. onun yerine de penaltıyı kaçırdı ? zaten adam ağır ve aksak ne yapacağı belli değil ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 15:41
01

Oflu Ömer - adam kendini aklamaya çalışıyor.savunmaya bak ne kadar cahilce.rıza gene röportajlarına devam ediyor onu susturan yok.başkan ve yöneticilerin acilen bu adamı susturması lazım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 15:41