Sosa kızdırdı

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa Osmanlıspor karşısında da kendisinden bekleneni veremedi.

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa Osmanlıspor karşısında da kendisinden bekleneni veremedi. İsteksiz haliyle göze batan Jose Sosa taraftar tarafından ıslıklandı.

Trabzonspor'un 4-3 kazandığı Osmanlıspor maçında ikinci yarıda Bero'nun yerine oyuna dahil olan Sosa, performansıyla taraftardan tepki çekti.

Mücadele etmeyen ve oyuna girdikten sonra herhangi bir etki gösteremeyen Arjantinli hatalı pasları sonrası taraftarlar tarafından yuhalandı.

19 Kas 2017 - 19:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Akın - Yollayın gitsin bu adam top oynamıyor zorla değil bunamı bağlıyız defedin abdulkadiri var taş gibi adam geleceğin yıldızı sosyal bero yollayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 19:28