SOSA haber bekliyor

Arjantinli oyuncu Jose Sos, Trabzonspor’dan haber bekliyor. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Arjan...

Arjantinli oyuncu Jose Sos, Trabzonspor’dan haber bekliyor. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Arjantinli yıldız, aldığı yüksek ücret nedeniyle yeni sezon öncesinde gönderilecek oyuncuların başında yer alıyor. Liglerin sona ermesiyle ismi eski takımı Beşiktaş’ın yanı sıra Başakşehir ile de geçen ancak bugüne kadar somut bir adım atılmayan Sosa’nın durumu belirsizliğini koruyor.

Ülkesinde eşi ve çocuklarıyla tatilini sürdüren Sosa’nın, sezon öncesi kampına sayılı günler kala yöneticilerden gelecek haberi beklediği ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun yakın çevresine, “Şu ana kadar Trabzonspor yönetiminden bana bir şey gelmedi. Gelecek teklife göre hareket edeceğim” dediği öğrenildi. Öte yandan Sosa’nın Trabzon’da yakın arkadaşlarına kendisine havuzlu villa bakılmasını istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

21 Haz 2018 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Orhan Tirgil - Sosa efendi biz seni yüzme takımına transfer etmedik, futbol takımı için aldık. Havuzda ne işin var. Yazıklar olsun seni alana.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:38
01

baksoy - yonulacak bir kaz buldun gelmene de gerek yok banka hesap numaranı gönder paranı oraya yatırırlar ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:38