Sosa çok farklı

Yeni kaptan Sosa’nın bambaşka bir oyuncu olduğunun da altını çizen Ağaoğlu, “Kendisi bize ‘Trabzonspor kaptanlığı kariyerimin en önemli başarısı’ dedi...

Yeni kaptan Sosa’nın bambaşka bir oyuncu olduğunun da altını çizen Ağaoğlu, “Kendisi bize ‘Trabzonspor kaptanlığı kariyerimin en önemli başarısı’ dedi. Düşünebiliyor musunuz bir oyuncu, Trabzonspor kaptanlığını kariyerinin en önemli başarısı olarak görüyor. Bu çok önemli. Sosa artık takımın abisi konumunda. Sahadaki duruşu ve saha dışındaki kişiliği ile bambaşka bir oyuncu” ifadelerini kullandı.

12 Ara 2018 - 11:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

yasar - kadro sene ye de korunmalı, bu sene olmasa ki bile seneye çok daha favori oluruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:37
01

TEMEL DOGRU - sosa cok klas oyuncu ama onun istemesi lazim anlasilan kaptanliga gedirilmesi ona doping etkisi yapti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 11:37