Sosa antrenmana çıkmadı!

Trabzonspor, Süper Lig'in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesis...

Trabzonspor, Süper Lig'in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşunun ardından top kapma çalışması yaptı. Mide spazmı geçirdiği bildirilen Sosa, antrenmana katılmadı. Mustafa Akbaş ise takımdan ayrı olarak yan sahada çalıştı. Slovakya Milli Takım kampından dönen Jan Durica, Matus Bero ve Tomas Hubocan da çalışmada yer aldı. Bordo-mavililer, antrenmanı çift kale maç yaparak tamamladı. Öte yandan, antrenman sonrası Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Uğur Demirok yan top çalışması yaptı.

16 Kas 2017 - 14:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.