Sorun mu var?

Trabzonspor’da yönetimin, teknik direktör Karaman ile masaya oturmaması kafaları karıştırıyor

Trabzonspor’da hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçı kadar Teknik Direktör Ünal Karaman ile henüz sözleşme yenilenmemesi camianın öncelikli gündemi konumunda… Trabzonspor’da bu sezon yaşanan ekonomik kriz ve transfer yasağına rağmen bordo-mavilileri 3 yıl aradan sonra Avrupa Kupaları’na taşıyan Karaman’ın takımdaki geleceği ligin bitmesine 2 hafta kala belirsizliğini koruyor.

Teknik Direktör Ünal Karaman, daha önce yaptığı açıklamalarda, “Trabzonspor’u şampiyon yapmadan bir yere gitmeyeceğim. Gelecek ile ilgili plan-programlarımızı yapıyoruz” dese de yönetimden henüz bir hamle gelmemesi kafaları karıştırıyor. Bilindiği gibi Trabzonspor Başkanı Ahhmet Ağaoğlu da, Karaman ile ilgili olarak, “Bize ‘Almayın onu’ diyenler de vardı. Zamanı geldiğinde gereken yapılır. Bizde her şeyin bir takvimi var” demişti.

Trabzonspor yönetiminin istekli ve arzulu bir şekilde yola devam etme yönünde ortaya tavır koymaması ise kafaları karıştıran en büyük etken. Karaman’ın imkansızlıklar içinde takımı Avrupa’ya taşımasına rağmen tecrübeli teknik adam için yönetim içinde fikir ayrılıklarının yaşandığı da konuşuluyor. Başkan Ağaoğlu’nun Karaman ile yola devam etmek istediği ancak yönetim içindeki bazı isimlerin ise bu konuda kararsız olduğu öne sürüldü. Yönetim içinde yaşanan bu belirsizliğin de Karaman ile sözleşme yenilenmesini ötelediği konuşuluyor.

Karaman ilk 4’e girecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, şampiyonluklar yaşayarak kupalar kaldıran Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve Şenol Güneş'in ardından, bordo-mavili takımda futbol oynadıktan sonra teknik adam olarak bir sezonu tamamlayan 4. isim olmaya hazırlanıyor. Ünal Karaman, Trabzonspor´da futbolcu ve teknik direktör olarak görev alan 11 isimden biri olarak da kulübün tarihine geçti. Trabzonspor’da daha önce A.Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş, Ali Kemal Denizci, İlyas Akçay, Turgay Semercioğlu, İhsan Derelioğlu, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı ve Shota Arveladze hem futbol oynayıp hem de teknik direktörlük yapan isimler olmuştu.

15 May 2019 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.