Sörloth & Niasse

Trabzonspor, sezon sonunda forvet hattı için iki atak yapacak.

Trabzonspor, forvet hattı için sezon sonu hedefinde Sörloth ve Niasse olacak. Sörloth’un bonservisini C.Palace’den almak isteyen bordo-mavililer, bu golcü oyuncunun yanına Everton’dan Niasse’yi katmak için araştırma yaptığı belirtildi. 2 yıllığına kiralanan Sörloth’un 6 milyon euroluk satın alma maddesini kullanacak olan Trabzon, sezon sonu serbest kalacak olan Niasse’yi de kadrosuna katmayı amaçladığı ifade edildi. Bu doğrultuda sezon başında da gündemde olan Niasse ile şimdiden temasa geçildiği belirtildi. Everton forması ile gösterdiği performans hayal kırıklığı olan Niasse, Premier Lig'de Cardiff City ve Hull City'de de kiralık oynadı.

17 Şub 2020 - 11:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

gerçek taraftar - oynadığı takımlarda hayal kırıklığı yaratıyorsa bize nasıl faydalı olacak ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 11:04
02

Süleyman Özbak - oynadığı takımlar ingiltere ligindeydi... türkiye liginde oynar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 11:04
01

yakup - yahu bu adamı niye yazıp duruyorsunuz? kim ki bu? hiçbir yerde dikiş tutturamamış bize istiyorsunuz. brozekleri de 3 sene istediler geldi de ne oldu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 11:04