Son sözü Burak söyledi

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor sahasında Osmanlıspor'u, 90+3. dakikada Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle 4-3 mağlup etti.

Bu sezon Akyazı'da 7 golle biten 2 maçtan mağlup ayrılan Trabzonspor, şanssızlığını Osmanlıspor karşısında kırdı.

Süper Lig'in 12. haftasında Osmanlıspor karşısında Musa Çağıran (7') ve Anıl Karaer'in golleriyle 2-0 yenik duruma düşen Trabzonspor, Dame N'Doye (39') ve Burak Yılmaz'ın (41') golleriyle soyunma odasına 2-2 eşitlikle girdi.

Pereira'dan kendi 2 gol

Trabzonspor'da Joao Pereira 57'de kendi kalesine attı. Rakibi karşısında bir kez daha yenik duruma düşen bordo-mavililer pes etmedi. Bu dakikadan sonra arka arkaya goller Trabzonspor'dan geldi. Yusuf Yazıcı 70'te durumu 3-3'e getirdi.

90+3'te Burak Yılmaz son sözü söyledi ve penaltıdan attığı golle takımını galibiyete taşıdı. Bu sonucun ardından puanını 16'ya çıkaran bordo-mavililer Süper Lig'de 11. sırada yer aldı. Osmanlıspor ise 12. haftayı 8 puanla 17. sırada kapadı.

19 Kas 2017 - 18:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.