Son darbe oyunculardan!

Trabzon’da içerde de kriz var

ÇALIMBAY BIRAKABİLİR

Trabzon’un transfer yasağının ardından kongreye gitme kararı sonrası bir darbe de futbolculardan gelebilir. Büyük maddi sıkıntıda ki bordo-mavililer, uzun süredir ödenmeyen ücretler nedeniyle başta yabancıların kulübe ihtar çekme hazırlığında olduğu ifade edildi. Sezon sonu transfer ile iyi bir takım yapmayı arzulayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay da transfer yasağı ve mali kriz nedeniyle ayrılık kararını ciddi olarak düşündüğü, Akhisar karşısındaki kötü sonuçta bırakabileceği belirtildi

11 Mar 2018 - 11:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.