Sivasspor maçının hakemi belli oldu

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun beşinci haftasında oynanacak Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıkl...

Sivasspor maçının hakemi belli oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun beşinci haftasında oynanacak Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Cem Satmaz ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Cihan Aydın görev yapacak.

Müsabakanın Video Yardımcı Hakemi ise Ali Şansalan oldu, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Cevdet Kömürcüoğlu görev yapacak.

18 Eyl 2019 - 12:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.