Sissoko çok yakın

İngilizler, Moussa Sissoko’nun Trabzonspor yolunda olduğunu yazdı. İngiltere’nin en önemli gazetelerinden olan The Sun’ın internet sitesinde dün yayım...

İngilizler, Moussa Sissoko’nun Trabzonspor yolunda olduğunu yazdı. İngiltere’nin en önemli gazetelerinden olan The Sun’ın internet sitesinde dün yayımlanan haberde oyuncunun Trabzonspor ile görüşmelerine vurgu yapılırken, “Tottenham’dan ayrılmayı kafasına koyan Sissoko Trabzonspor’a transferi konusunda görüşmelere devam ediyor” denildi.

The Sun’ın haberine göre, Fransız oyuncunun Trabzonspor’a transferi konusunda oyuncunun da istekli olduğu ve bu nedenle transferde önemli mesafe alındığı belirtildi. Haberde ayrıca Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın da transferi doğrulaması hatırlatılarak, “Sissoko Trabzonspor’a çok yakın” ifadeleri kullanıldı.

05 Ağu 2017 - 12:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

hadi - he çok yakın, samsunu döndü geliy, bolomanda mola verdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ağustos 12:15