Şimdi tam zamanı!

Avrupa devlerinin peşinde olduğu Yusuf Yazıcı gitme taraftarı

Trabzonspor’da Okay’dan sonra Yusuf da ayrılma istiyor. Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’nın, kendisini isteyen Avrupa’nın devlerine gitmek için yönetimden izin istediği, bu konuda Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ilk etapta ki katı tutumunun yükselen teklifler sonrası yumuşamaya başladığı belirtildi. Yusuf Yazıcı’nın yöneticiler ile yaptığı görüşmede, “Ben Trabzon’un evladıyım. Geçen sezon ‘1 yıl kal, sezon sonu Avrupa’ya gidersin’ dendi ve Trabzonspor için kaldım” dediği belirtildi.

Yusuf’un Avrupa’da oynama hayalini artık gerçekleştirmek istediği ve “Bu sezon bana Avrupa için izin vereceğini düşünüyordum. Ama, ‘1 yıl daha kal sonra Avrupa’ya gidersin’ deniliyor. Teklifler Trabzonspor için de benim için de çok cazip. Kulübümüzün şartları da ortada. Bu tekliflere karşı bana izin verilmesini bekliyorum. Trabzonspor’a da iyi bir rakam kazandırarak Avrupa’da bordo-maviyi ve Türk futbolunu temsil etmeyi istiyorum” diyerek yönetimden ayrılık için izin istediği öğrenildi.

18 Haz 2018 - 11:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

yazboz - 25 m.euro + ikinci satıştan % 20 + şampiyonlar ligine katılım 2 m.euro + şampiyonlar gibi galibiyet 5 m.euro + 10 gol veya asist sonrası 2 m. euro

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 11:10
03

arif - madem trabzon evladısın trabzona hizmet et de bir faydan olsun, sanki şampiyon yapmışlar da gideacekler, siz giderseniz kim başarı için uğraşacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 11:10
02

Ali - Bırakın gitsin sayın yusuf bey futbolu böyle oynarsa avrupa,'da ikinci lig ancak oynar trabzonsporun yerinde olsan bırakırım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 11:10
01

Ertuğrul - Adamın gitme gibi niyeti yok. Seyirci ile arasını sogutuyorlar. Sonrada bak takımı bırakıp gitti diyecekler. Taraftarlar oyunculara sahip çıkmalı. Böyle haberlere itina etmemeli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 11:10