Şimdi sıra golcüde!

Gaston Campi’nin işini bitiren bordo-mavililerde rota belli

Trabzonspor’da transfer zamanı golcüye geldi… Savunma oyuncusu Gaston Campi’nin transferinde mutlu sona ulaşan bordo-mavililer, şimdi golcü transferine odaklandı. Avusturya kampına golcü oyuncuyu getirmeyi planlayan ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren bordo-mavililer, Anderlecht forması giyen Hırvat golcü Ivan Santini ismine kilitlendi.

Kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyucunun şartlarını masaya yatıran bordo-mavililer, bu hafta içinde transferi sonuçlandırmak istiyor. Bordo-mavililerin golcü transferindeki diğer alternatifleri ise Vedad Ibisevic ve Adam Szalai. Trabzonspor kurmayları Santini’nin transferinin gerçekleşmemesi halinde iki oyuncudan birinin işini bitirmekte kararlı.

17 Tem 2019 - 11:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bu kadar genç ve diri bir takıma adam gibi genç ve bitirici bir santrafor yakışır ? madem yusufu istiyorlar o da gitmek istiyor onu gönderelim ondan gelecek ücretle iyi bir santrafor transfer edelim ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 11:41