Şimdi gözde Okay Yokuşlu

Yusuf ve Abdülkadir’den sonra…

Trabzonspor belki ligde başarılı bir performans ortaya koyamıyor ama yerli isimlerine talipliler artıyor. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü bir çok Avrupa kulübü takip ederken, şimdi de büyük kulüplerin gözlerini Trabzon’un orta alandaki dinamosu Okay Yokuşlu’ya çevirdiği belirtildi. Milli Takıma da davet edilen ve Lucescu’nun gözde isimlerinden olan Okay ile Premier Lig ekiplerinden W.Bromwich

ve West Ham ile Sevilla’nın ciddi olarak ilgilendiği belirtildi. Okay’ın sözleşmesinde “7.5 milyon Euroya serbest kalır” maddesi de Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor.

19 Mar 2018 - 11:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.