"Sezon sonu konuşuruz"

Ganalı oyuncu Ekuban’ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Trabzonspor’da Ganalı golcüCaleb Ekuban’ın geleceği belirsizliğini koruyor… Ligin ilk yarısında yedek beklediği dönemde bordo-mavili takıma önemli katkılar yapan Ekuban’ın ikinci yarıda duraklama dönemine geçmesi yönetimin de transferi beklemeye almasına neden oldu. Ligde tam 8 haftadır suskun olan golcü oyuncu da kendi geleceği için, “Sezon sonunda bakacağız” derken bordo-mavili yönetimin sezon sonunda 1 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Ganalı oyuncunun tapusunu almasına kesin gözü ile bakılıyor. Ekuban ligde geride kalan 26 haftalık bölümde 4 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koydu.

19 Mar 2019 - 11:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - taraftar seni sevdi sen de bu kulübü sevdin herhalde devam etmek istersin ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 11:28
02

TEMEL DOGRU - sezon sonu araya baska takimlar mutlaka girecektir, onun icin bu atamla hemen mukavele yenileyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 11:28