Sergen Yalçın'dan maçın değerlendirmesi

Trabzonspor'un 2-0 mağlup olduğu Alanyaspor'da Sergen Yalçın maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Oyunun sonunda yaptığı değişiklikleri ise formalite icabı yaptığını açıkladı.

Sergen, “Zor maçtı. Trabzon deplasmanı her zaman zordur. Bugün çok doğru oyun oynadık. İlk yarı daha kontrollü oynadık. İkinci yarı önde bastık. Tempolu oynayan fizik gücü iyi olan Alanyaspor vardı. Oyuncularımız çok becerikliydi. Çok mücadele ettiler. İyi galibiyet. Zor fikstür oynuyoruz. Şuanda 28 puan yaptık. Bu pozisyonda iyi puan bizim için. Bundan sonra ki maçlar daha gidiş gelişli olacak” dedi.

Takımın performansından memnun olduğunu ifade eden Sergen, “Ama takımın performansından çok memnunum. Oyuncuların mücadelesinden memnunum. Ozan Tufan’ı kazandığımıza memnunum. Bana göre mükemmel oynadılar. Yarından itibaren yeni oynayacağımız maça konsantre olacağız. Saklamadım. Oyuncu değiştirecek durum yoktu. Sahada çok iyi oynayan, koşan Alanyaspor vardı. Oyunun sonunda yaptığımız değişiklikler formalite gereği. Oyuncuların performansı gayet iyiydi. Böyle oynayan takımı kenarda oyuncu değiştirme gereği yok. İstediğimiz oyunu oynayamazsak hamle yapmak zorunda kalıyoruz. Bugün 2. Yarı işler istediğimiz gibi gitti” dedi.

17 Şub 2019 - 18:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

TEMEL DOGRU - bu sergenle ünal yer degistirseydi macin galibi kesin ts olurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 18:33
01

Hasan - Daha çok çalışan daha çok isteyen kazanır.Kazanan haklıdır.Sonra böyle DALGA GEÇER formalite icabı !!!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 18:33