Serdar şaşırttı

Rus ekibi Spartak Moskova'da forma giyen stoper Serdar Taşçı, Rus basınına verdiği röportajda şaşırttı. Babasının her fırsatta "Serdar Trabzonspor'a g...

Rus ekibi Spartak Moskova'da forma giyen stoper Serdar Taşçı, Rus basınına verdiği röportajda şaşırttı. Babasının her fırsatta "Serdar Trabzonspor'a gelmek istiyor" dediği 30 yaşındaki savunmacı, yaptığı açıklamada, "6 ay sonra sözleşmem sona eriyor ama burada kalmak istiyorum. Bu takımda mutluyum" ifadesini kullandı.

07 Kas 2017 - 09:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - gelmek istese de almayın 30 yaşın üzerindeki futbolcuları , takım tam bir çöplüğe döndü , atsan atılmaz satsan satılmaz futbolcular var elimizde ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 09:45