Serdar aşkı bitmiyor

Trabzonspor’un savunma transferi için ismi ilk sıralarda yer alan ve Spartak Moskova ile sözleşmesi 30 Haziran 2018 yılında sona erecek olan Serdar Ta...

Trabzonspor’un savunma transferi için ismi ilk sıralarda yer alan ve Spartak Moskova ile sözleşmesi 30 Haziran 2018 yılında sona erecek olan Serdar Taşçı’nın gidişine Rus kulübü sıcak bakıyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın savunmayı güçlendirmek için ısrarla Serdar'ı istemesi de bu transferi bordo-mavililer için vazgeçilmez kılıyor. Görüşmelerin olumlu gittiği öğrenildi.

05 Tem 2017 - 12:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

mehmet - serdara uğraşacaklarına türkiyenin en iyi stoperi yalçın ayhanı alsalar olmuyor mu, andre castro keza

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 12:42