"Şenol Güneş Trabzonspor'a menajer veya başkan olabilir"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Şenol Güneş, Trabzonspor'un en önemli değerlerinden biri. İngiltere'deki gibi bir model olursa menajer olarak gelebilir, isterse başkan da olabilir." diye konuştu.

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'e özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, birbirinden önemli sözler söyledi. İşte Hacısalihoğlu'nun ağzından en önemli detaylar:

Çok uzun soluklu bir planlama ile göreve gelmedik. Ama kafamızdaki planların birçoğunu uyguladık.

Kulübün 2025'e kadar bir kuruş geliri olmayacak, siz bir yandan kulübün bütçesini revize ederken bir yandan da taraftarı mutlu edeceksiniz.

Kulüpler Birliği'nin aldığı karar doğrultusunda döviz bazındaki sözleşmeleri revize edeceğiz.

Dövizde artış yaşanmamış olsa da gelirlerimiz oyuncu giderlerini karşılamıyor.

Trabzonspor'un kendi yıldızlarını yetiştirmesi lazım.

Ağır eleştirilerden etkileniyorum. Aralık'ta yapılacak seçimde yönetimde görev almayı düşünmüyorum.

'ŞAMPİYONLUK SÖYLEMINI KULLANMAMAMIZ GEREKIYOR'

Akyazı yapılırken 'dolmaz' demiştik ama taraftarımız bizi yanılttı.

Ünal hoca (Karaman) yeni Güneş'imiz (Şenol) olabilir. Yalnız yönetim değil her kesimden insanlar olarak ona hoşgörülü ve destek olmalıyız.

Şenol Güneş'in yolu tabi ki Trabzonspor ile kesişebilir. İngiltere'deki gibi menajerlik sistemiyle gelebilir, başkan olabilir. Kendisi Trabzonspor'un en önemli 3-4 isminden bir tanesi ve en önemli değerlerinden biridir.

VAR sistemi eskiden olsa şampiyonluk sayımız değişirdi.

Trabzonspor her zaman zirveye oynar. Şampiyonluk söylemini kesinlikle kullanmamamız gerekiyor. Bu bize şu an zarar verir.

16 Eki 2018 - 10:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

yasar - şenol efendi bjk ye başkan olsun, en sevdiği renklerin takımına.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 10:31