Sen neymişsin Burak?

Bütün takım ona gol attırmak için uğraşırken, 612 bin euroluk kaymağı da o yiyor…

Sezon başında Çin’in Beijing Guoan takımından 3 Milyon 500 Bin Euro karşılığında transfer edilen Burak Yılmaz ile bordo-mavili kulüp arasında ipler kopma noktasına geldi. Ameliyatından sonra kulüp Genel Koordinatörü Özkan Sümer ile girdiği diyalog ile tepkileri üzerine çeken Burak, son olarak alacaklarından dolayı kulübe ihbar çekerken, golcü oyuncunun bu hamlesi bardağı taşıran son damla oldu.

Golcü Burak Yılmaz’a önceki gün 2 milyon 387 bin Euro’luk (12 milyon 630 bin TL) bir ödeme yapıldığı sırada golcü oyuncunun kulübü ihtar çekmesi ise iyi niyetli olmadığını da ortaya koydu. Burak, kulübe çektirdiği ihtarda 2 Ocak, 31 Ocak, 28 Şubat, 2 Nisan ve 30 Nisan 2018 tarihlerinden biriken alacaklarının ödenmesini talep etmişti.

5 taksit olarak toplam 1 milyon 775 bin Euro alacağı biriken Burak’ın bu alacaklarının yanı sıra puan primi talebi de kafaları karıştırdı. Noter aracılığı ile kulübe gönderilen ihtarda “49 puan karşılığı 612 bin 500 Euro” talep eden Burak ile nasıl bir sözleşme yapıldığı ise merak konusu. Trabzonspor Genel Sayması Emin Kahraman ise henüz Burak’ın sözleşmesinin detaylarını inceleme fırsatı bulamadıklarını söyledi.

Trabzonspor’da deyim yerindeyse bütün takımın Burak Yılmaz’a gol attırmaya çalıştığı bir sezonda golcü oyuncunun 49 puan karşılığında 612 bin 500 Euro kazanacak olması “Pes artık” dedirtti. Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulanan Burak Yılmaz’ın bordo-mavili kulüpten ayrılmasına kesin gözü ile bakılırken, Beşiktaş ve Başakşehir’in golcü oyuncuya olan ilgisi de biliniyor.

20 May 2018 - 11:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - şimdiye kadar yerel basın olarak onu göz yüzüne çıkardınız ? bir de onunla o sözleşmeyi yapanların yatacağı yeri yok ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:37
01

Cevdet - adam hakli.. burak golleri ile ts ye kac para kazandirmis onu da yazin. bir de gazeteci olacaksiniz. bu düsünce ile kücük kalmaya devam. isinize gelmiyorsa birakin gitsin. adam zorla oynamiyor ts de.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:37