Seç-beğen-al!

Trabzonspor’da transferde ilk hedef stoper

MARCELO…Eski Beşiktaşlı Lyon’dan ayrılmak istiyor. Kiralık olarak transferi gündemde

SAKHO..Sturridge’nin eski takım arkadaşı..Gelmek istiyor..Marcelo ile en ciddi hedeflerden

SÜRPRİZLER…Trabzon bu ikilinin alternatifinde Yoshida, Carrico, Sigurdsson ve Garay’ı tutuyor

MARCELO MARKAJI

Trabzon stoper transferini bu hafta çözmeyi amaçlıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Stopere direkt katkı yapacak bir isim alabiliriz” açıklaması sonrasında bu bölge için arayışlar sürerken, listenin kabarık olduğu belirtildi. Bordo-mavililer, öncelikli hedefi Lyon’dan ayrılmak isteyen eski Beşiktaşlı Marcelo olduğu belirtildi. Bu oyuncu ile ilgili görüşmelerde önemli mesafe kaydedilirken, Lyon’un transfere onay vermesi halinde Marcelo’nun kiralık olarak Trabzon’a getirilmesi amaçlanıyor.

HOSSEİNİ GİDEBİLİR

Hosseini’ye gelen teklifler ve oyuncunun sözleşmesinin sezon sonu bitmesi nedeniyle İranlı oyuncuyu satıp yerine kaliteli bir savunmacı düşünen bordo-mavililer, Marcelo ile birlikte Sturridge’nin eski takım arkadaşı olan C.Palace’de forma giyen Mamadou Sakho’yu da öncelikli hedefleri arasında tutuyor. Sakho’nun sol ayaklı olması da avantaj olarak görülürken, bu transfer için satış opsiyonlu kiralama formülü düşünülüyor.

SAMURAY MI?

Trabzonspor, Marcelo ve Sakho’nun alternatifinde bir çok isim var. İngiliz basını Trabzonspor’un Southampton’da forma giyen Japon stoper Maya Yoshida ile ilgilendiğini iddia ederken, bunun yanında Sevilla'da forma giyen 31 yaşındaki Portekizli Daniel Carriço, İzlandalı Sigurdsson ve Valencia’dan Ezequiel Garay’ı da alternatifte listede bulunduruyor. Menajerlerin Olympiakos forması giyen Svetozar Markovic’i de Trabzonspor’a önerdiği belirtildi.

13 Oca 2020 - 11:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.