Seç-beğen-al!

Rizespor, transferde geniş bir liste ile hareket ediyor.

12-13 transfer yapacak olan yeşil-mavililerin hedefindeki öncelikli isimler, Asprilla, Kurzawa, Edgar Salli, Elvis Manu, Pinto, Boyd ve Orgill var. Yerli listede G.Saray’dan ayrılan Eren ile F.Bahçe’den Alper, Kerim Frei de var

Rizespor transferde çok yönlü taarruzda. Geçen sezonun ikinci yarısında özellikle kiralık aldığı oyuncular ile iyi bir çıkış yakalayan yeşi-mavililer, şimdi gelecek sezon Avrupa Kupalarına katılmak için bir kadro oluşturmayı amaçlıyor. Kiralık isimlerin ayrılması sonrasında yeşil-mavililer, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda transfer atağına kalkarken, 12-13 transfer yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda Rize’nin geniş bir transfer listesi var.

Rizespor’un transfer listesinin başında bonservisi Al-Ain’de olan Kolombiyalı sağ kanat oyuncusu Danilo Moreno Asprilla ile birlikte geçen sezon kiralık olarak Midtjylland’ da oynayan bonservisi Fransız Amiens’te olan Polonyalı sol kanat oyuncusu Rafal Kurzawa var. Bu iki oyuncunun işini bitirmek isteyen Rizespor, kanat için Akhisar’dan Elvis Manu ile Nürnberg’den ayrılan Kamerunlu yıldız Edgar Salli ile de pazarlık halinde.

Yeşil-mavililerin yurt içinde listesinde ayrıca A.Gücü’nden Pinto, Boyd ve Orgill bulunurken, F.Bahçe’den Alper Potuk ile birlikte G.Saray’dan ayrılan golcü oyuncu Eren Derdiyok da listeye girdi. Rizespor’dan geçen sezon Başakşehir’de kiralık oynayan Kerim Frei ile de temaslarını sürdürüyor. Başkan Hasan Kartal, transferlerin çoğunu sezon başı kampına yetiştirmek istediklerini ifade ederek, “Bu doğrultuda bu hafta içerisinde anlaştığımız oyunculara imza attırmaya başlayacağız” dedi.

24 Haz 2019 - 12:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.