Savunmada sıkıntı büyük!

Trabzonspor'da hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesi savunmada sıkıntı yaşanıyor. Savunmada Uğur Demirok'un yanı sıra Antalyaspo...

Trabzonspor'da hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesi savunmada sıkıntı yaşanıyor. Savunmada Uğur Demirok'un yanı sıra Antalyaspor maçında da Durica'nın sakatlanması zaman zaman bu mevkide kullanılan Okay Yokuşlu'nun da hafif sakatlığının bulunması teknik direktör Çalımbay'ı düşündürüyor. Kasımpaşa maçında Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın bu mevkide Hubocan ve Mustafa Akbaş'a görev vermesi beklenirken, genç savunma oyuncuları Hüseyin Türkmen ve Furkan Yıldırım da dün takımla birlikte çalışmaya katıldı.

07 Ara 2017 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - sıkıntı etme rıza hocam oynatacağın her genç oyuncu uğur ve duruca ' dan daha faydalı olur ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 11:33