Savunma krizi!

Trabzonspor, ligdeki ilk 6 haftada 14 gol attı ama 13 gol yiyerek hüsran yaşadı

Trabzonspor’da geçen sezon en önemli sıkıntı savunmaydı. Özellikle Pereira ve Mas’ın gelişi sonrası savunmanın göbeğine yapılacak takviyeler ile hücum hattını çözen Trabzonspor’un, güçlü savunma ile zirve yarışında iddialı olması hesaplanıyordu. Ancak savunmaya istenen takviyenin yapılmamasının yanında Pereira ve Mas’da başlayan form düşüklüğünün faturasını bordo-mavililer artık acı ödüyor.

Trabzonspor, ilk 6 maçta 14 gol atarak, iyi bir gol yüzdesi yakalarken, kalesinde ise adeta S.O.S verdi. 6 maçta tam 13 golü kalesinde gören bordo-mavililer, her maçta gol yeme hastalığını sürdürdü. Trabzonspor’da Uğur, M.Akbaş ve büyük umutlar ile alınan Slovak stoper Hubocan kulübede otururken, Okay’ın stoperde zorla oynatılması da savunma krizinin ne boyutta olduğunu gösteriyor.

24 Eyl 2017 - 12:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

29 - Serdar tasçi alınabilseydı hersey degişik olurdu.Devre arası mutlaka alınması lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 12:30
01

baksoy - bu savunma krizi değil yanal krizi acilen gönderilmelidir ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 12:30