Savaşan takım istiyorum

Bir taraftan transfer bekleyen Karaman, bir taraftan da kafasındaki oyun sistemini oyuncularına aşılıyor

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, kafasındaki takımı oluşturmak için yoğun mesai harcıyor. Kampın sonuna gelinmesine rağmen transfer beklentisi sonuçsuz kalan Karaman, eldeki oyuncu potansiyelini en iyi şekilde kullanmak için her yolu deniyor. Özellikle, stoper bölgesinde Mustafa Akbaş ve genç oyuncu Hüseyin Türkmen'i bulunduran Karaman’ın bu bölge için 2-3 transfer beklentisi sürüyor.

Karaman, antrenmanlarda oyuncularından sahada sürekli hareketli olmalarını isterken, hücumu ve savunmayı birlikte yapabilen bir takım olgusu aşılamaya çalışıyor. Karaman, "Sahada bir arkadaşınız hataya yapmışsa mutlaka onun hatasını kapatıyoruz. Bir birimize yardımcı olacağız. Bizim işimiz sahada tamir yapmak olmalı" diyerek oyuncularının sahada bir birlerine destek olmalarını istedi.

Rakibe boş alan bırakmamaları gerektiğini de oyuncularına söyleyen Karaman, “Bulunduğunuz alanı en iyi şekilde korumanız gerek. Kenarlara indiğinizde ise mutlaka görerek pas verin. Oyun içinde topun bizde kalması da çok önemli. Topun her dönüşünde de vakit kaybetmeden yeni pozisyon almalısınız. Her zaman mükemmeli aramayın. Yeri geldiğinde basit ama hızlı oynayın” uyarısında bulundu.

19 Tem 2018 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.