Şampiyonluk istiyoruz

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, “Bize güvenin” dedi

Trabzonspor’da genç futbolcular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’den camiaya mesaj var. Bordo-mavili takımda kaptan olarak sahaya çıkmanın onur verici bir duygu olduğunu söyleyen Yusuf, “Koluma taktığım pazubandı gençlere duyulan güvenin sembolüydü. Camiamız bize güvenmeye devam etsin. Trabzonspor rüyalar takımı olmaya devam edecek” dedi.

Abdülkadir Ömür de Trabzonspor’un simgesi olan 61 numaralı formasına layık olmaya çalıştıklarını belirtirken, “Taraftar Fenerbahçe maçından sonra bir havaya büründük ve üst sıralara tırmandık. Ondan sonra yerli yabancı mücadeleye etmeye başladık iyi bir ekip olduk. Şampiyonluğa oynamak istiyoruz” dedi. Abdülkadir, Trabzonspor’da görevini yerine getirdikten sonra Avrupa’da oynamak istediğinin altını çizdi.

25 Ara 2018 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - bizde cok istiyoruz fakat sampiyon kolay olunmuyor her seyin profesyonelce tikirinda gitmesi lazim rakipler cok güclü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Aralık 11:26