Şampiyonluğun sesini de kestiler

Trabzonsporlu taraftarların büyük bölümü Onur ve Burak için alınan karara tepki gösterirken bir de gönderme yaptı

Trabzonspor yönetiminin Malatya hezimetinin ardından faturayı iki oyuncuya çıkarması özellikle sosyal medyada taraftarların büyük kesiminden tepki gördü.

Yönetimin Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ı kadro dışı bırakarak adeta, ‘Malatya maçının sorumlusu’ olarak ilan etmesi sosyal medyayı oldukça etkin kullanan Trabzonsporlu taraftarları da ikiye böldü.

Trabzonspor’un 12 yıldır kalesini koruyan ve adeta takımla sembolleşen isim olan Onur Kıvrak ile golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın kadro dışı bırakılması sadece Trabzonspor camiasını değil Türkiye’deki spor gündeminin de birinci konusu oldu. Sosyal medyada taraftarlar kaleci Onur’un günah keçisi ilan edilmesine tepki gösterirken, “Malatya’da yenen 5 golün 1.sinde hatalı olabilir. Ancak diğer 4 golde stoper ve defans ne iş yapıyordu. Üstelik böylesine bir dönemde ve büyük bir maç öncesinde takımın böylesine sembolleşen bir ismini kadro dışı bırakmak kimin doğrusu. Onur’a yapılan vefasızlıktır” şeklinde tepkileri beraberinde getirdi. Burak Yılmaz’ın ise Malatya’da yaşanan hezimette kadroda dahi olmazken böylesine bir ceza almasına anlam veremediklerini söyleyen taraftarlar, “Eğer sorun bir özür dilemekse karşılığı bu şekilde değil konuşularak çözülmeliydi. Trabzonspor’un yarıştığı takımların forveti yok, biz elimizdeki forveti göndermek için her yolu deniyoruz. Bu nasıl bir anlayıştır” şeklinde tepkilere neden oldu.

ŞAMPİYONLUK SÖYLEMİ

Öte yandan Trabzonspor’un 2010-11 yılında kazandığı son şampiyonluk kadrosunda yer alan Onur Kıvrak ile Burak Yılmaz’ın da son oyuncular olduğunu ifade eden bazı taraftarlar sosyal medya hesaplarından “Trabzonspor’un 2020-11 yılında alnının akıyla kazandığı şampiyonluğu sadece bu iki oyuncumuz her platformda dile getirirken şimdi onları göndererek bu sesi de kestiler. Trabzonspor’un hakkı olan şampiyonluğu için son sesi de böylece kesmiş oldular. Bu yönüyle de yapılan çok manidar. Vefa bu olmamalıydı. Trabzonspor’a vefasızlık yakışmaz” şeklinde ifadelere yer verdiler.

15 Kas 2018 - 11:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

G.Turan - 12 yıldır takımı şahlandırmış mış.Hahhh!Sizin hafızanıza yanayım.Onur hiçbir zaman candan Trabzonsporlu olmadı.Trabzonspor'a ise tarihinde görmediği hezimetleri yaşattı.7-0,6-0,5-0,4-0 gibi hazin sonuçlar hep onun eldivenlerinden geçti.Bir de kazandıklarında bakın?22 yılda ne verdi,karşılığı da ne kazandı?

Burakın ise Trabzondan gidişinden sonra tekrar getirilmesi tam bir ihanetti.Onj da Usta Trabzonun başına bela etti.

Onurda Burak'ta s.ktırsın gitsinler.Trabzonspor'a gönülden bağlı oyuncular,tekmeye kafa koyacak oyuncular gerek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:44
02

Harun Camcı izmir - Malatya maçında hiç oynamayan Burak"ı Yılmazı ve takım çok kötü oynadığı için gol yiyen kaleci Onur"u Fenerbahçe maçı öncesi kadro dışı bırakmak takıma ihanettir.Birlik beraberlik nerede.Onlar kadro dışı bırakılınca herşey toz pembe olup Trabzonspor şampiyonluk olacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:44
01

T.s61 - Ne burakmış ne onurmuş be fatih tekkeye gökdenize bu kadar sahip cikmadıniz arkasında durmadınız bu takimin kadrosunda 5 tane alt yapıdan banko adam oynamassa basarı beklemeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:44