Sahada sakin kalın!

Çimşir, “Zor bir süreç bizi bekliyor” dedi oyuncularını uyardı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, hem lig hem de kupada zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi. Ligde ve kupada mücadele eden her takımın bir hedefinin olduğunu ve zorluk derecesi üst seviyede olan maçlar oynayacaklarını söyleyen teknik direktör Hüseyin Çimşir, “İki kulvarda da kazandıkça hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu süreç içinde sizden tek isteğim sahada kalmak için mücadele etmenizdir” diyerek oyuncularını uyardı.

Hüseyin Çimşir, zorlu süreçte rakiplerinin kendilerine karşı daha da hırçın bir yapıya bürünebileceğinin de altını çizerken, “Bizim işimiz zor, rakipler bize karşı bunları yapacaklar. Bizi sinirlendirmek isteyecekler ama biz sakin kalmalıyız” dedi. Çimşir, Erzurum maçının ardından kendi sahalarında oynayacakları Sivasspor maçının da şampiyonluk yolunda mutlak aşılması gereken bir engel olduğunu belirtirken, “Taraftarımızın desteği ile de bunu başaracağız” dedi.

13 Şub 2020 - 10:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.