Sağ gösterip sol vurdu!

Trabzonspor, en çok sağ kanattan hücuma kalksa da sonuca sol kanattan ulaştı

Süper Lig’de Alanyaspor’a konuk olacak olan Trabzonspor, rakiplerine sağ gösterip sol vurdu. Bordo-mavililer, geride kalan 4 haftada ataklarının yüzde 43’ünü sağ kanattan, yüzde 33’ünü sol kanattan gerçekleştirirken orta alandan da atakların yüzde 24’ünü gerçekleştirdi. Bordo-mavililer, atak oyun olarak sağ kanatta etkili olsa da sonuca sol kanattan ulaştı.

Bordo-mavililer, son oynanan Galatasaray maçında Nwakaeme iki gol bulurken Nijeryalı oyuncu attığı gollerin birinde sol kanatta tek başına harikalar yaratmış, diğer golünde de sol taraftan ceza sahasına giren Yusuf’tan pası almıştı. Nijeryalı oyuncu Ekuban’ın golünde de sol taraftan asist yapan isim olmuştu. Onazi’nin golü ise ceza yayının olduğu alandan gelmişti.

Bordo-mavililer, kazandığı Sivasspor maçında da Olcay ile attığı golü sol çaprazdan bulmuştu. Bu karşılaşmada bir gol penaltıdan, diğer gol de orta alandan Yusuf’un pası ile topla buluşan Olcay ve Rodallega iş birliği ile gelmişti. Ankaragücü karşılaşmasında Novak’ın golü de sol taraftan kullanılan serbest vuruş sonrasında gelmiş ve Çekyalı oyuncu ağları sarsmıştı.

Çağrı HALİLOĞLU

16 Eyl 2018 - 11:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.